Aanbevolen

Oncoguide is een app voor zorgprofessionals die is ontwikkeld door het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL). De app biedt onder meer… Lees verder »

Laagrisico papillair schildkliercarcinoom (‘papillary thyroid carcinoma’, PTC) heeft meestal een goede prognose. In veel gevallen kan het dan ook voldoende… Lees verder »

Actueel

Waar kwam het nieuwe coronavirus vandaan, hoe verspreidde het zich zo snel – en wat nu? Global Health expert Alanna… Lees verder »

Opioïdrotatie (of opioïdswitch) is het vervangen van het ene opioïd door een ander of het veranderen van de toedieningsweg, met… Lees verder »

Congresdossier

Vijfjaarsdata van de fase Ib KEYNOTE-001-studie laten zien dat behandeling met pembrolizumab effectief en verdraagbaar is bij patiënten met gevorderde… Lees verder »

De coronacrisis zorgt er over de hele wereld voor dat allerlei evenementen niet doorgaan of uitgesteld worden. Zoals bijvoorbeeld de… Lees verder »

Farma Nieuws

Het Europees geneesmiddelen agentschap (EMA) heeft het middel darolutamide (door Bayer uitgebracht onder de merknaam Nubeqa®) goedgekeurd voor de Europese… Lees verder »

Een combinatie van neoadjuvante chemotherapie met pembrolizumab resulteert in een significant verhoogd percentage complete responsen bij triple-negatieve borstkankerpatiënten. Deze resultaten… Lees verder »

Eerdere nummers

Agenda

oktober

di27oktGehele dagdo29RescheduledZorg & ICT 2020Jaarbeurs, Jaarbeursplein 1

Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2020 NTVO
X