Home » Tijdschriftartikelen » proefschriftbespreking » Monitoren van ontwikkelingen in de borstkankerzorg: reconstructieve chirurgie, radiotherapie en genexpressieprofielen

Monitoren van ontwikkelingen in de borstkankerzorg: reconstructieve chirurgie, radiotherapie en genexpressieprofielen

Door:
dr. ir. K. Schreuder
dr. ir. K. Schreuder

onderzoeker, Integraal Kankercentrum Nederland

Meer informatie en artikelen van deze auteur

Samenvatting

Op 6 juli 2018 promoveerde Kay Schreuder, werkzaam als onderzoeker bij het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL), aan de Universiteit Twente onder supervisie van zijn promotoren prof. dr. S. Siesling (klinisch epidemioloog, IKNL en Universiteit Twente), prof. dr. H. Struikmans (np, radiotherapeut-oncoloog, Leids Universitair Medisch Centrum) en copromotor dr. T. van Dalen (chirurg, Diakonessenhuis Utrecht). Zijn proefschrift, getiteld ‘Monitoring evolving breast cancer care’, is uitgevoerd in nauwe samenwerking met zorgverleners en geeft inzicht in verschillen en oorzaken van variatie in het gebruik van een directe borstreconstructie, ‘boost’-bestraling en genexpressieprofieltesten. In dit artikel worden de belangrijkste resultaten besproken. (NED TIJDSCHR ONCOL 2019;16:122–5)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de oncologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvO uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2020 NTVO
X