Home » Tijdschriftartikelen » proefschriftbespreking » Minimaal invasieve pancreaschirurgie: introductie, ontwikkeling en uitkomstevaluatie

Minimaal invasieve pancreaschirurgie: introductie, ontwikkeling en uitkomstevaluatie

Door:
dr. J. van Hilst
dr. J. van Hilst

chirurg, afdeling Chirurgie, Amsterdam UMC, locatie AMC

Meer informatie en artikelen van deze auteur

SAMENVATTING

Op 1 februari 2019 promoveerde Jony van Hilst aan de Universiteit van Amsterdam op het proefschrift, getiteld ‘Minimally invasive pancreatic surgery: introduction, development, and outcome assessment’. Het onderzoek dat leidde tot dit proefschrift werd uitgevoerd in het Amsterdam UMC, locatie AMC, voor de ‘Dutch Pancreatic Cancer Group’ en onder begeleiding van prof. dr. M.G.H. Besselink en prof. dr. O.R.C. Busch, en co-promoteren prof. dr. M. Abu Hilal en dr. S. Festen. De belangrijkste bevindingen staan hieronder beschreven en een digitale versie van het proefschrift is te vinden op: https://pure.uva.nl/ws/files/31470318/Front_matter.pdf. (NED TIJDSCHR ONCOL 2019;16:208–10)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de oncologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvO uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2020 NTVO
X