Het Nederlands Tijdschrift voor Oncologie (NTvO) is hét tijdschrift voor klinische na- en bijscholing van medisch specialisten werkzaam of in opleiding binnen de oncologie. Dit zijn onder meer internist-oncologen/medisch oncologen, gynaecologen, urologen, longartsen, hematologen, maag-darmartsen, neurologen en overige internistische specialismen werkzaam binnen de oncologie, alsmede voor radiotherapeuten, oncologisch chirurgen en ziekenhuisapothekers met aandachtsgebied oncologie in Nederland.

Het NTvO is tevens het officiële communicatie-platform voor de NVRO (zie www.nvro.nl) en het SONCOS (zie www.soncos.org).

Het doel van het tijdschrift is de lezer te ondersteunen in diens medisch vakgebied via op de dagelijkse praktijk gerichte overzichtsartikelen. Dankzij het Nederlands Tijdschrift voor Oncologie is men snel en op goed toegankelijke wijze op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van oncologie en aanverwante medische grensgebieden.

Het tijdschrift verschijnt achtmaal per jaar in gedrukte vorm en wordt online geplaatst op deze portal.

U heeft een goed product dat bekendheid verdient? Wij helpen u graag verder!

Print advertentie- en sponsormogelijkheden

Bekijk hier de tariefkaart voor advertentie- en sponsormogelijkheden in de gedrukte uitgave van het NTvO of download de pdf.

Tariefkaart NTvO print 2020 2

Tariefkaart NTvO print 2020 3

Tariefkaart NTvO print 2020 4

Online advertentie- en sponsormogelijkheden

Bekijk hier de beelden voor advertentie- en sponsormogelijkheden op deze online portal of download de pdf. Voor de online tarieven of overleg over maatwerk sponsormogelijkheden kunt u contact met ons opnemen op 075 - 642 94 20 of sales@ariez.nl.

NTVO Portal Salesdummie_oktober 2019 1

NTVO Portal Salesdummie_oktober 2019 2

NTVO Portal Salesdummie_oktober 2019 3

NTVO Portal Salesdummie_oktober 2019 4

NTVO Portal Salesdummie_oktober 2019 5

NTVO Portal Salesdummie_oktober 2019 6

NTVO Portal Salesdummie_oktober 2019 7

NTVO Portal Salesdummie_oktober 2019 8

NTVO Portal Salesdummie_oktober 2019 9